Kaiser de casa

Am intrat rapid sa va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi si, desi nu e de sezon, am o reteta de kaiser de casa - este singurul fel pe care am reusit sa il pozez in ultima luna, si asta mai mult de frica sa nu uit reteta.

 P1070653 

 Ingrediente:
o bucata de piept de porc de aproximativ 1kg
sare grunjoasa - jumatate de cana
piper boabe, cimbru, busuioc
boia de ardei dulce
1 capatana usturoi 
cateva boabe de ienibahar

Pentru fiert:
2 foi de dafin
vin rosu si apa in proportie 1/1

Preparare:
Toate condimentele se piseaza/maruntesc/amesteca si se tavaleste carnea bine prin ele. Se pune apoi in hartie de copt si se strange bine cu sfoara. Se pune in frigider: unii spun o saptamana, altii 2-3 zile. Eu nu am rezistat mai mult de 2 zile. Data viitoare o sa incerc sa o las mai mult. 
Se pun apa si vinul intr-o oala, impreuna cu foile de dafin si se dau in fiert. Se pune carnea si se fierbe pana cand se patrunde bine. Se scoate pe un gratar sa se scurga si se pune la frigider dupa ce s-a racit. A doua zi se poate taia. Foarte gustoasa si categoric o voi prepara cat de des pot. 
Aaaa...si data viitoare o sa incerc cu pulpa de porc ;)

Comentarii

Lia a spus…
Paste fericit ,linistit ,alaturi de cei dragi tie .
Reteta de Kaizer e tare faina.
Am salvat-o .
Multumiri si imbratisari .
Pup .
hana a spus…
Buna,

Eu sunt Hana si reprezint Blogoteque.ro. Am descoperit recent blogul tau si mi-ar face placere sa iei si tu parte la proiectul nostru.

Blogoteque.ro a apãrut din plãcerea de a citi bloguri, din nevoia de a gasi cele mai noi si mai interesante articole si din dorinta de a promova blogosfera femininã româneascã.

Blogoteque.ro este un ziar de bloguri: adunã unele dintre cele mai interesante articole din blogosfera feminina si prezintã un fragment din ele pe site, citirea integului articol fiind posibila direct pe blogul original. Astfel cititoarelor le va fi usor sa aleagã ce doresc sã citeascã iar bloggeritele vor avea parte de si mai multi cititori si vizitatori pe paginile lor.

Te astept cu drag sa ne vizitezi.
Hana
Unknown a spus…
Ce bine arata ,mancatias:))
Felicia a spus…
Oaaa cat de bine arata si e si mai sanatos decat ceea ce cumperi din magazine
Lucia a spus…
Am facut si eu aceasta minunatie ! e tare bun acest kaiser !dar te tot astept cu noi retete si tu nu mai apari....ai alt blog ? !
numai bine iti doresc !
Mediatoru a spus…
Arata intr-un mare fel !
Puteam sa jur ca e cumparat, arata extraordinaR! Cred c-o sa incerc si eu sa fac, dar mari sanse s-o dau in bara.
Cazare Romania a spus…
Arata bine si in plus tine de foame.
Robert Nanu a spus…
In afara faptului ca arata foarte bine, nici nu vreau sa ma gandesc cat de gustos este. Cu siguranta o sa incerc pentru ca nu-mi place deloc cel din comert.

Postări populare