Ciorba din oase de porc
Ingrediente:
oase de porc cu carne
2 morcovi
1 pastarnac
1 telina mica
1 ceapa
o mana de fasole verde
1 ardei gras
3 cartofi
1/2 l bors
1 ou
smantana
patrunjel, leustean
sare, piper
Preparare:
Se fierbe carnea in apa rece (se ia spuma). Cand e fiarta pe trei sferturi, se adauga legumele taiate marunt (eu le maruntesc la mixer). Dupa 10-15 minute se adauga si cartofii taiati bucati. Cand au fiert, se pune borsul, fiert si el separat, se mai da un clocot si se pun verdeturile, condimentele si se stinge focul. Intr-un bol se amesteca oul cu smantana si se adauga cate un polonic de zeama, amestecand mereu, pana se subtiaza. Apoi se toarna in oala cu ciorba.
Se mananca fierbinte, cu un ardei iute.
Pofta buna!
Comentarii