Ciuperci umplute
Ingrediente:
ciuperci cu palaria mai mare - eu am avut 9 bucati foarte mari
o ceapa
un ardei gras
cascaval ras
3-4 catei de usturoi
putin unt
Se pun palariile ciupercilor intr-o tava pe hartie de copt, se pune cate un cubulet de unt in fiecare palarie si se baga la cuptor. Ele or sa-si lase zeama in tava dar nu e o problema, se tin pana se evapora zeama.
Se toaca marunt ceapa, ardeiul, coditele ciupercilor si se rade cascavalul.
Se caleste ceapa in unt. Se adauga ardeiul.
Se pun si coditele de la ciuperci si se calesc pana sunt aproape gata. Nu trebuie sa mai aiba zeama. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si orice altceva va mai place (busuioc, oregano, tarhon, etc)
Se scoate tava din cuptor si se umplu palariile cu compozitia calita si se presara cascavalul ras pe deasupra. Se mai pun la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
Se mananca cu pofta!
ciuperci cu palaria mai mare - eu am avut 9 bucati foarte mari
o ceapa
un ardei gras
cascaval ras
3-4 catei de usturoi
putin unt
Se pun palariile ciupercilor intr-o tava pe hartie de copt, se pune cate un cubulet de unt in fiecare palarie si se baga la cuptor. Ele or sa-si lase zeama in tava dar nu e o problema, se tin pana se evapora zeama.
Se toaca marunt ceapa, ardeiul, coditele ciupercilor si se rade cascavalul.
Se caleste ceapa in unt. Se adauga ardeiul.
Se pun si coditele de la ciuperci si se calesc pana sunt aproape gata. Nu trebuie sa mai aiba zeama. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si orice altceva va mai place (busuioc, oregano, tarhon, etc)
Se scoate tava din cuptor si se umplu palariile cu compozitia calita si se presara cascavalul ras pe deasupra. Se mai pun la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
Se mananca cu pofta!
Comentarii