Oua romanesti
Ingrediente:
2 oua
o bucatica de unt
sare
Preparare:
Se pune o oala cu apa si sare pe foc si cand a inceput sa fiarba se da focul mai mic. Se sparg cele doua oua intr-un castronel, pe rand, si se dau drumul sa alunece incet cate unul in apa fiarta. Se lasa cate 2 min. fiecare.
Se scot pe o farfurie si se pune untul pe deasupra. Sunt delicioase!
2 oua
o bucatica de unt
sare
Preparare:
Se pune o oala cu apa si sare pe foc si cand a inceput sa fiarba se da focul mai mic. Se sparg cele doua oua intr-un castronel, pe rand, si se dau drumul sa alunece incet cate unul in apa fiarta. Se lasa cate 2 min. fiecare.
Se scot pe o farfurie si se pune untul pe deasupra. Sunt delicioase!
Comentarii
doar asa ca sa arate ca si ochiurile prajite in ulei? nu merita