Supa crema de mazare
Ingrediente:
2 cepe
1 morcov
o telina mica
un catel de usturoi
1/2 kg mazare
smantana
o bucata de unt
sare, piper
nucsoara
marar
zeama de legume sau apa
parmezan ras pentru servit
Preparare:
Se incinge putin ulei intr-o cratita si se calesc ceapa, morcovul, telina si usturoiul. Se adauga mazarea care poate fi ori proaspata ori congelata si zeama de legume sau apa, in cantitate egala cu legumele. Se fierb la foc mic. Se toarna in blender si se transforma in crema, adaugand tot acum si condimentele, mararul, untul si smantana. Se presara parmezan sau marar pe deasupra si se serveste alaturi de crutoane.
Comentarii
Sper ca sunteti bine. Va pupam.
Ma bucur ca ti-a placut reteta de miel!
Sa sti ca te urmaresc in continuare desi nu imi prea fac simtita prezenta :)
Te pupa Bunica