Supa crema de dovlecei cu gorgonzola

Ingrediente:
4-5 dovlecei
1 ceapa
2 linguri ulei de masline
o lingura de unt
150g branza gorgonzola
zeama de legume sau apa
smantana dulce
sare, piper, oregano
crutoane sau paine prajita

Preparare:
Se curata dovleceii de coaja si seminte. Se caleste ceapa la foc mic 5 minute in ulei de masline si unt, dupa care se adauga dovleceii taiati cuburi. Se lasa 10 min. sa prinda culoare si se pune supa de legume, sarea, piperul, oregano. 
Se fierbe supa la foc mic pana cand dovleceii s-au muiat, se adauga branza si se paseaza totul la blender. Se pune smantana si se serveste ornata cu piper proaspat macinat, bucatele de gorgonzola si crutoane.

Comentarii

Corina Ureche a spus…
Imi place foarte mult ce ti-a iesit, felicitari!

Postări populare