Legume stir-fry


Ingrediente:
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
varza 
ghimbir proaspat
2 catei de usturoi
2 linguri sos soia
1 lingurita zahar
1 lingurita otet
sare

Preparare:
Se taie ceapa solzi, ardeiul si varza fasii subtiri, morcovul se taie fasii cu un curatator de legume. 
Se incinge ulei intr-o tigaie si se adauga ghimbirul si usturoiul taiate fin. Se pune ceapa, morcovul, ardeiul si varza in aceasta ordine, lasand fiecare leguma sa se caleasca 2-3 minute la foc iute inainte de a o adauga pe urmatoarea.  Nu se lasa foarte mult pe foc, legumele trebuie sa fie crocante. Spre final se adauga sosul de soia, otetul si zaharul. 

Comentarii

pansy a spus…
foarte bune si aromatetrebuie sa fie legumele tale !apetisanta poza!
Bunica a spus…
Multumesc mult Pansy si bine ai venit!
Legume gatite in felul asta aveau la toate fast-food-urile asiatice de la colt de strada in Viena...sunt foarte usor de facut si foarte bune asa ca le-am reprodus si eu acasa, deja de cateva ori pana acum.

Postări populare