Despre Paste, Cabana Vanatorilor si mancare buna
Hristos a Inviat!
Iata ca m-am intors si eu cu forte proaspete sa va povestesc cum am petrecut.
Am fost la tara unde ne-am strans toata familia, vreo 3 generatii si am petrecut 3 zile cu gratare, cozonaci, afinata, soare, iarba verde, liniste si somn.
Spre dezamagirea fanilor, nu am gatit nimic pentru Pastele de anul asta, nu am facut nici macar oua rosii. Asa ca n-am poze iar retete nici atat.
In schimb am sa va povestesc un pic despre Cabana Vanatorilor din Predeal unde am mers special ca sa gustam din preparatele lor renumite, din carne de vanat si nu numai. Bucatarul sef se numeste Stefan Bercea si este cunoscut in lumea culinara pentru numeroasele premii castigate. Fiind asa renumit, am zis ca merita incercat, sa vedem ce-o fi de capul lui.
Pozele nu sunt extraordinare pentru ca imi tremura mana de foame dar toata mancarea a fost excelenta. Vanatul era fraged si bun, sosul de portocale era demential, sufleul de spanac era un deliciu alaturi de berbecutul sarat...n-am mai avut loc din pacate si pentru desert dar am tras cu ochiul la masa de alaturi si ar fi meritat inghesuit si el la ghiozdan.
Si acum, pozele:
Cotlete de berbecut cu sufleu de spanac:
Caprioara si mistret la gratar, carnati si pastrama de urs, ciuperci, cartofi si muraturi:
Piept de rata cu portocale:
Si farfuria mea dupa dezmat:
Daca aveti drum prin Predeal sau chiar daca nu aveti (va faceti!) mergeti sa mancati la ei macar o data, noi am fost foarte incantati.
Comentarii
Sa va fie de bine la asa mincaruri!Pup!
Pup si eu!