Frittata cu branza si spanac


Ingrediente:
branza dulce si branza sarata sau numai branza sarata aproximativ 500g
spanac congelat tot vreo 500g
o ceapa mica sau o ceapa verde
6 oua
sare, piper, nucsoara

Preparare:
Branza se marunteste. Spanacul se caleste putin intr-o tigaie impreuna cu o ceapa mica, atat cat sa se evapore lichidul. Ouale se bat bine cu un tel. Se amesteca 3 oua cu branza si 3 oua cu spanacul. Se condimenteaza cele 2 amestecuri. Intr-o tava de chec, se pune hartie de copt si se toarna amestecul de branza, se niveleaza si apoi se toarna cel de spanac. Se baga la cuptor 30-40 min. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii. Se serveste cu smantana.

Comentarii

Lia a spus…
Arata spectaculos !
Iar combinatia este inspirata.
Bunica a spus…
Multumesc Lia :)
Pup

Postări populare