Cooking for fun
N-am timp...Pe cuvant!
Vreau de o saptamana sa scriu si nu apuc...
Am fisierul doldora de poze cu papa buna si...nu am timp de ele :((
Enough with the whining, acum vreau sa va povestesc cum m-am distrat saptamana trecuta in companie selecta, alaturi de Mazi (Chez Mazilique) si Anca (Cookie Jar), la invitatia celor de la Electrolux si GolinHarris. Cum m-am distrat? Pai am gatit, am mancat bun, am povestit si ne-am imprietenit.
Fiecare a gatit cate ceva asa ca ne-am ales cu o gramada de mancare delicioasa, din care nu ne-am putut abtine sa nu gustam.
Eu am facut o supa crema de broccoli cu menta si Roquefort la care am asortat niste "sconcsi" :))
Eram asa emotionata ca era sa o fac lata...supa mea era la un moment dat imposibil de mancat pentru ca era ingrozitor de sarata (din pricina de cuburi knorr de care eu nu am mai folosit de ani buni si amentita cum eram, am uitat ca au deja sare). Daaaar...m-am repliat, am studiat problema, am cautat variante si am dres-o pe final incat a iesit mai buna decat speram. Povestea intreaga cu extra poze SPER sa o postez cat de curand.
Poze nu am facut pentru ca mi-era cam rusine cu aparatul meu de buzunar printre atatea DSLR-uri dar au facut ceilalti asa ca am si ce sa va arat (astea de mai jos au fost facute de Mazi).
Eu am facut o supa crema de broccoli cu menta si Roquefort la care am asortat niste "sconcsi" :))
Eram asa emotionata ca era sa o fac lata...supa mea era la un moment dat imposibil de mancat pentru ca era ingrozitor de sarata (din pricina de cuburi knorr de care eu nu am mai folosit de ani buni si amentita cum eram, am uitat ca au deja sare). Daaaar...m-am repliat, am studiat problema, am cautat variante si am dres-o pe final incat a iesit mai buna decat speram. Povestea intreaga cu extra poze SPER sa o postez cat de curand.
Poze nu am facut pentru ca mi-era cam rusine cu aparatul meu de buzunar printre atatea DSLR-uri dar au facut ceilalti asa ca am si ce sa va arat (astea de mai jos au fost facute de Mazi).
Toata intalnirea a fost organizata de exceptie, toate ingredientele si ustensilele necesare ne asteptau pe masa, toata lumea sarea sa ne ajute si sa faca poze, atmosfera a fost foarte relaxata si ne-am simtit extraordinar. Sincer nu mi-as fi inchipuit vreodata ca prin blogul meu facut in joaca si mai mult pentru mine o sa cunosc oameni minunati si atat de pasionati.
Cuptoarele si plitele Electrolux m-au cam dat pe spate, obisnuita cu o vechitura la care dau mereu focul la "mediu" de frica sa nu o ia razna. Cuptorul ala avea atatea programe incat era un fel de carte de bucate iar painea (ca a fost si paine proaspata)...deci painea...nici nu pot sa va explic cum era. Coaja crocanta PERFECTA si miezul pufos si buuun. Clar cuptorul a fost de vina pt ca reteta era clasica.
Ah si sa nu uit de locatia absolut superba, Club Cortina, in Corbeanca. Imi pare rau ca ne-am intalnit seara si deja era intuneric ca tare mi-ar fi placut sa stam pe terasa sub o umbreluta :)
In concluzie, le multumesc tuturor pentru o seara minunata ♥ ♥ ♥
Comentarii
Mor de invidie,ca axa pamantului e la Bucuresti. :)
Eu de aici din Nord nu am nici o sansa sa va vad in actiune.
Dar sunt mandra de tine Cristina.
Bravo !
Se pare ca ati avut o seara pe cinste...si cu multe delicatese. Din care fel de mancare ai mai fi mancat o portie?:)
Noroc ca eram mai multi si ca mi-era jena sa mai cer :D
Eu vreau :
Caramel au fleur de sel. :)
( eu chiar credeam ca o bunica gateste aici :)
Acum s-a zis si cu asta :P
iar cuptorul electrolux m-a dat si pe mine pe spate, cand am lucrat cu el in Iasi in cadrul unui cooking session.
super fain de cei din Bucuresti...:))
imi place blogul tau..:)
Ma bucur ca iti place blogul, te mai astept pe aici cu drag