Bulz si aer curat
Ce mai faceti dragilor? Cum ati petrecut mini-vacanta de Sf Marie? Noi am fost la munte, la Dambovicioara, locul nostru preferat de cativa ani incoace: cu caltel, cu purcel, cu copii, cu prieteni :)
Si evident, am dus-o din gratare in gratare ca de plimbat pe munte numai ai fara copii au avut parte.
Asadar am inceput cu incinsul gratarului la maxim cu pastrama de oaie, mici si pui si ceva legume ca sa nu ne mai simtim cu musca pe caciula:
Apoi ne-am facut de cap rau de tot cu niste bulz - reteta lu' sotzu: branza de burduf proaspata invelita in mamaliga si prajita pe gratar pana cand mamaliga se rumeneste si branza se topeste:
La toate astea am asortat si Za Sos: usturoi pisat (o capatana), un borcan de iaurt, 2 linguri de mustar, 2 linguri de ulei si sare, toate amestecate bine si puse din belsug peste carne si mamaligi:
Ce sa zic, a fost frumos! Daca ne-ar fi lasat si teroristul mic sa ne odihnim cat de cat ce bine ar fi fost...
Si daca va intrebati cum de au iesit asa bine pozele, e simplu: prieteni cu aparat bun :D
Asa ca va mai arat cateva:
Comentarii
Abia acum am avut timp sa va raspund