Oua romanesti

Ingrediente:
2 oua
o bucatica de unt
sare
Preparare:
Se pune o oala cu apa si sare pe foc si cand a inceput sa fiarba se da focul mai mic. Se sparg cele doua oua intr-un castronel, pe rand, si se dau drumul sa alunece incet cate unul in apa fiarta. Se lasa cate 2 min. fiecare.
Se scot pe o farfurie si se pune untul pe deasupra. Sunt delicioase!

Comentarii

Anonim a spus…
nu vad rostul acestei practici cand pur si simplu ouale pot fi fierte in coaja. am incercat si vad ca dupa aceea a trebuit sa stau sa frec bine oala si polonicul pe care s-a prins foarte bine albus, in plus irosesti o gramada de albus de ou care se imprastie in apa orcat de finut ai incerca sa lasi ouale in apa. al doilea ou l-am lasat in polonic, la fel, risipa.
doar asa ca sa arate ca si ochiurile prajite in ulei? nu merita

Postări populare