Tagliatelle cu spanac proaspat si branza de vaci

Am vazut ca a aparut spanacul proaspat asa ca m-am grabit sa fac ceva bunatati cu el. Am facut pastele astea pentru baietelul meu de 1 anisor asa ca este o canitate foarte mica. Pentru niste oameni mari si infometati, puteti pune de 3-4 ori mai multe ingrediente.
Ingrediente:
o mana de spanac
un cuib de tagliatelle
o lingura de branza de vaci (cred ca ar fi mers si mai bine cu branza de burduf dar e cam sarata pentru 1 an)
2 cubulete de unt
un catel de usturoi
ulei de masline
cascaval ras
o lingurita de zeama de lamaie
nuscoara, sare, piper


Preparare:
Am fiert pastele in apa cu putina sare. Apoi le-am lasat la scurs.
Am pus un pic de ulei de masline intr-o tigaie, l-am incins si am adaugat o bucata de unt, usturoiul maruntit si un pic de nucsoara. Am pus spanacul spalat si scurs peste unt si l-am lasat sa se caleasca 5-10 minute. Dupa ce s-a facut, l-am pus in robot impreuna cu branza si l-am transformat in pasta. Am amestecat tagliatellele cu pasta de spanac, am pus zeama de lamaie si i-am dat sa pape lu' ala micu :) A papapt toooot!!!

Comentarii

Postări populare