Tort panacotta cu struguri, rodie si capsuni
Pentru ca mi-a placut foarte tare panacotta pe care am facut-o acum cateva zile, m-am gandit sa fac si un tort cu fructe. Am gasit un aranjament in forma de tort foarte interesant aici asa ca m-am pus pe treaba!
Ingrediente:
un pachet de piscoturi (eu am folosit 25 piscoturi)
500g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust)
4 plicuri zahar vanilinat
4 plicuri gelatina
o rodie
1/2 kg struguri
capsuni din gem
Se prepara panacotta dupa reteta de baza de aici, adica: se amesteca smantana cu zaharul pudra si cu zaharul vanilinat pe foc pana da in clocot. Se ia de pe foc si se adauga gelatina dizolvata in apa.
Se pune la frigider cateva ore pana se intareste. Apoi se orneaza cu capsunile din gem.
Pofta buna!
Comentarii
mrrrrrrr
P.S : azi am descoperit blogul si nu m-am putut dezlipi de el cateva ore bune. Multumesc
Sper sa mai incerci si alte retete si sa imi spui cum au iesit...
Este foarte bun vara, intr-adevar, pentru ca nu tii cuptorul deschis, se face repede si este foarte racoritor si usor...
Te pup!