Ciuperci pleurotus la tigaie
Ingrediente:
ciuperci spalate si taiate fasii
1lg sos de soia
1lg sos de stridii
1lg sos de peste
fulgi de ardei iute
cateva frunze de leurda sau 2 catei de usturoi
Preparare:
Am incins uleiul in wok, (daca folositi usturoi, se caleste cateva secunde) si am adaugat ciupercile pe care le-am sotat, la foc mare, cateva minute, pana cand s-a mai evaporat lichidul. Am adaugat sosurile si fulgii de ardei, am gustat, am mai lasat 1-2 minute, am pus si frunzele de leurda tocate, am amestecat din nou si am stins focul. Am servit langa orez basmati simplu, fiert.
Comentarii
O zi buna!
O zi cu soare!
Dintre ciupercile de iarna,si eu prefer pleurotusul.
Imi place ca ramane crocant si are gust de padure.
Leurda arata fabulos in combinatia asta si inlocuieste cu succes usturoiul.